3.8.11

Segmen: Saya Nak!

Entri Khas: Segmen Saya Nak oleh Adamainaa
Okay ni serious last minute sebab sebenarnya aku dah malas nak buat apa-apa harini sebab aku mengantuk tahap dewa 191091 (<--tarikh bday aku kahkah) lepas berbuka tadi. Pukul 9 lepas call buah hati aku terus tertidur =,=. Dah lah buah hati aku pon tertidur time aku tengah call memang dua kali lima jelah kami ni hohoho.

Okay menyimpang pulak. Ni Segmen lagi sekali dari blog www2.adamainaa.com. Mula-mula malas nak join atas sebab-sebab kat atas tadi. Tapi lepas dah blogwalking kat blog Adamainaa, aku pergi pulak blog Fiza si PINKaholicx nak baca-baca sekali dia pun join segmen tu -___-". Jadi aku anggap tu macam petanda nak suruh aku join mana tau ada rezeki boleh dapat benda percuma kan *keningkening^^ muehehehe.

ADAM AKU NAK DOODLE JUGAK<<--sila ambil perhatian

1st~ Sebab doodle kau comel gilak
2nd~ Sebab doodle kau comel giler
3rd~ Sebab doodle kau comel gilo

Sekian terimakasih.

Hahaha merepek je bila orang mengantuk gagahkan diri untuk taip entri uhuhuhuhu. Tapi ini serious :O Aku memang teringin sangat nak doodle dari Adamainaa tapi segan nak mintak sebab rasa diri ini begitu kerdil dahlah tak pandai buat doodle sehebat dia sobsob. Tetiba dia buat segmen macam ni time aku tengah mengantuk pulak, memang bagaikan orang mengantuk disorong bantal lah (Adamainaa saya patut dapat markah lebih sebab essay ada selit peribahasa)!

Bagi orang lain yang nak join segmen, sila melawat Adamainaa di SINI.

Okay tak Adam? Natijahnya, lepasni aku nak tidur. Tak kira nak jugak doodle dari Adamainaa. Sekian wabilahitaufikwalhidayah, assalamualaikumwarahmatullah hiwabarakatuh.

4 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

fuyoo. hahahaha. lawak la tiqa ni.

sebenarnya skrng adam tengah panas hati sbb ada orang cari pasal. nasib baik jmpa entry yg boleh buat adam tersenyum lebar keh keh keh..

ok ok. nak doodle ya? hahaha..

dah2 g tido. goodnite

mimpi doodle adamainaa ya :D

Tara Asrar said...

wahhh..tengah ngantuk2 pun sempat :D

Cik Domo said...

yeay! semoga berjaya :)

adamainaa.com said...

http://www2.adamainaa.com/2011/08/5-blogger-ic-dah-siap.html


I.C done !