24.8.11

Lekas gula.

Nanti nak cerita pasal therapy kencing manis yang aku jalani selama melalui saat kegelepan dalam hidup aku ni (cewahh tolong lah jangan over sangat).

Sekarang nak cerita yang aku ni sugar rush akibat therapy tersebut. Kerja nak merepek je. ROS tak siap-siap lagi ni. Sekarang rasa nak taip tanpa hala tuju. 

Eh hari ni Rabu kan? Kenapa eh Rabu ni Wordless Wednesday? Ada significance ke?  Atau sekadar satu trend? Kadang-kadang rasa lame gila kalau tak buat, tapi hehe Wordless Wednesday bukan untuk orang macam aku yang pemalas tahap dewa gabanraya ni. 

Lepastu aku terfikir, siapa lah yang mulakan Wordless Wednesday ni? Pasti beliau bangga sebab semua orang di seluruh dunia dah ikut jejak langkah beliau dalam mengekspresi diri masing-masing kat belog. Hebak mung ni, hebak.

Kejap, okay aku aku ingat esok 26 haribulan rupanya bukan eh hahahaha. Semangat nak raya sangat tu lah kau dah berapa kurun lahh tak check kalendar ni. 

Okay dahlah esok baru buat comeback terhebat di alam semesti raya bye.

3 comments:

adamainaa.com said...

haha. wordless wednesday. Tadi ada terbaca 1 status, ada sorang blogger ni tanya, lepas tu ada sorang ni jawap. tapi dah lupa nama apa tah pengasas kepada wordless wednesday ni.

dah jadi trend kot sekarang ni.

:D

Brilliant Marjan said...

sy pun hairan nape rabu dipilih sbg wordless..dari mana mula pun sy tertanya2 lagi nih..

Tiq Hashim said...

Adamainaa: Haaa tulah kalau ingat cepat2 habaq kat sy naa :D


Marjan: Rasa2nya kalau Google jumpa tak jawapan? Hehe tak try pulak :P