17.8.11

Contest: Template Unique

Entri Khas: Contest Template Unique


Dan dan je aku siap edit blog terjumpa contest ni pulak :P. Context ni dianjurkan oleh Nieysa Syahirah and sahabat beliau Nazihah Anuar. Walaupun template aku tak hebat mana, tapi aku join sebab aku tak sabar nak tag dua orang ni yang aku sedia maklum template blog diorang memang unique punyalah! Sebab diorang hebat bab design mendesign ni (Ceh join contest sebab nak bagi orang menang ke apa -___-")


Bagi orang-orang lain yang nak join sila kan lah. Boleh klik kat banner atas tu kalau nak pergi blog yang menganjurkan contest. Sekian Terima kasih :)

1 comment:

Syarafi[skyforce331] said...

hahahahaaha..yelatuu unique...mana ada...template nie lagi pergh arr...kemas2...terbaek bro..:)