9.7.11

Ocho: Myself

Susah lah nak update Journal field experience hari-hari dengan keadaan diri yang tak konsisten macam ni. Dahlah letih hari-hari terpaksa bangun awal pagi untuk melaksanakan tugas sebagai seorang pelajar Pendidikan, dapat cuti di hujung minggu tubuh badan pula enggan benarkan aku untuk bergembira suka ria. Sedih aku :(

Sekarang aku menulis post ini dengan bantuan Panadol yang aku telan tengahari tadi. Demam ni buat aku rasa bosan. BERSIH 2.0 pun buat aku rasa bosan. Tak dapat keluar rumah sangatlah bosan. Sekatan jalan raya yang merata-rata lagilah bosan dan annoying dan menyakitkan hati.

Jangan terkejut kalau blog aku berubah wajah lagi.


5 comments:

Nurhafizah Mohd Noor said...

waa , angry birds . hihi

hrap2 cpt sembuh dr demam .

nurulatiqah said...

hehe, terima kasih pija :)

sy pon harap cepat sembuh, dpt bercuti dengan tenang.

Adsha Amin. said...

DR. JEKYLL AND MR. HYDE?!

nurulatiqah said...

IYA WAHAI ADSHAMEEN AHAHA :D

cik Dil said...

sama..dil pun x brape sehat..asyik kuar masuk klinik jer...