1.1.12

2012

I am a TESL student in UiTM. My dad's an Engineering lecturer in UiTM. He used to study in UiTM a long time ago. Last night, guess where did we celebrate our new year's eve?




UiTM's Faculty of Engineering building's staircase.

It was awesome. No concert, no party, but awesome. We saw fireworks from all around Klang Valley! There was so many booms! and bangs! and explosions! It really made my day.

Abah: Tahun lepas kita tengok bunga api paling best sekali.

Wani: Tahun lepas kita tengok dekat mana?

Abah: Laa, yang tahun lepas tu laa. ICT.

Mak: Mana ada kita tengok bunga api tahun lepas, tahun lepas kan balik kampung.

Abah: Laa, tahun lepas kita tengok bunga api ICT. Dekat UiTM.

Me: Ohh, TAHUN LEPAS 2011 -___-"


Awal-awal tahun kena troll dengan abah sendiri. Hahahaha.

3 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

dah lame tak jejak kat fakulti tersayang ni..rindu!Happy new year tiq..semoga tahun 2012 lebih baik dari tahun 2011

Tiq Hashim said...

Thanks Fiza, happy new year to you too :D ! Bangunan FKE tu kirim salam sayang kat Fiza, hehehehe

Nell said...

at least better than my New Year -.-
apa pun, Happy New Year Tiq! First call on 2011. hahaha