7.1.12

Kerepek kentang cicah sos cili

Tiba tiba rasa nak tengok balik cerita Boys Over Flowers. Sabar ye tiq, sikit lagi nak habis final exam. 

I've been wondering a lot lately about few things. Setengah orang tak peduli pun apa yang aku rasa atau cakap. Tapi aku tau apa yang aku rasa dan cakap. Haha ayat macam apa je belit belit. Tapi macam tulah. 

I think I'm gonna be a very cruel and heartless woman. 

Aku rasa gembira sekarang, aku cuma nak kekalkan kegembiraan ni je. Aku suka apa yang aku ada sekarang, I am content enough. For now, I like it this way. Aku tak rasa ada orang boleh pengaruhi kegembiraan ni. Macam burung baru lepas dari kandang. Free and happy. 

But I am hungry T_T

Semalam tonton video bayi dengan banyak-banyak lalu rasa depress sebab takde bayi sendiri. "Semua orang taknak kahwin, tapi semua orang nak baby" bak kata housemate aku. But I already have plans for my future. I don't think I'm gonna get married soon, so I have this ambitious dream of owning an expensive cat and I wanna call him Pipuk. 

Tapi semalam Hawa tunjuk gambar arnab yang comel jadi aku rasa kemungkinan besar jugak Pipuk adalah arnab kelabu yang gebu dan comel. 

Tapi aku nak kucing jugak. Acano? Bela SEMUA binatang miahahaha! Ok tipu sangat -__-"

Kita nak suami kacak dan pandai main gitar dan piano macam Jong Hoon baby boleh? Hahahaha. Nampak tak underline? Tu ciri-ciri paling wajib maksudnya kekeke. Okdahbai.

3 comments:

Fyfy Liew said...

suka entry ni. XD hahah kita mcm sama je la tiq.

Tiq Hashim said...

haha tang mana tu yg sama fy :P ? lelaki idaman tu ek? kekeke

Syarafi[skyforce331] said...

pipuk..hahah...bestg gak nama tuh..sib baek fi laki tak minat kat laki2..haha