13.1.12

Tale As Old As Time

No chance, no way, I won't say it no no! 
It's too cliche I won't say I'm in love.

I've been drawing a lot lately. Biasalah, bila dekat nak final exam je mulalah macam macam mood nak buat benda lain datang. Macam final exam last year, aku gi lukis potret gambar Zue. Haha omeyy dok housemate mace gua ni? Omeyy sanadd kenz? Hahahaha.

And and I've been 'studying' a lot of Disney movies lately, instead of studying for my APP exam which is coming in two days time -__-". I watched The Lion King yesterday, and Beauty and The Beast for about 21497456 times haha. Serious banyak kali, dari pagi sampai malam dok ulang-ulang dekat laptop sambil buat benda benda lain. Why? Saje. Nak rasa macam kanak-kanak balik. Actually aku suka cerita tu lebih dari cerita-cerita Disney lain. Sekian terima kasih. 

Siapa ada Hercules dengan The Little Mermaid, tolong bagi kita please kita nak tengok ni. 

Oh kehidupan aku memang membosankan pun sejak dua menjak ni. Ke tak? Ke bosan? Taktaulah. Tapi aku happy lah yang pentingnya. 

Sila sentiasa ingatkan aku supaya berterusan consume benda yang ber-vitamin C dan sayur-mayur. Even though aku tak rasa akan ada apa-apa kesan pun terhadap masalah aku ni, tapi at least prevention is better than cure kan. Sila doakan badan saya tak apa-apa ya semua orang. Bye bye.

3 comments:

Zinedine Zaiddin said...

ittewww pun duk carik jugak cerita hercules....hew hew hew

Syarafi[skyforce331] said...

betul2....prevention is better than cure...eh jap..kak tiq amek kos aper ek??

Tiq Hashim said...

Syarafi :takmau la panggil kakak fi, rasa tua sgt haaa hahahaha. Tiq ambik kos TESL. Bwh pendidikan BI.