7.12.11

Aunty Rockstar

Jarang Tiq update kan sekarang? Jarang macam gigi adik itteww yang bernama Lily. Kekeke. Kalau nak tahu perkembangan terbaru, sekarang I dah jadi rockstar. Yes, sebab I dah bersuara garau sekarang. Dalam erti kata lain, I hilang suara hahaha. Siot je. Haritu semorang batuk batuk hilang suara, harini sampai jugak giliran aku. Tak suka sebab buat aku rasa low self-esteem bila nak cakap dengan orang. Tapi best sebab suara macam rockstar hahaha.

Tapi itu je aku nak cerita. Paling siot kan? Hahaha :P Sorry lah, tak tahu lah nak cakap pasal apa sekarang. My life has been less exciting nowadays. Tunggu cuti-cutilah baru ada perkara gembira kot. Oh, except for the fact ada bayi dekat rumah sewa sekarang :D ! Itu je perkara paling gembira berlaku dalam hidup kami housemate sekalian sekarang ni. Taknak bagitau bayi tu siapa punya, tapi ada bayi yang keletah dan petah berceloteh. Ah, rezeki bayi. Tolonglah tinggal dengan kami selama-lamanya, dan jangan membesar hahaha.

1 comment:

Fyfy Liew said...

wah best la ada baby ^^ haha suara dah jadi rockstar ekk! :P get well soon.