28.12.11

I Is Happy

Haritu masa balik kampung 3 hari dua malam, banyak benda nak cerita. Bukan nak cerita sangat lah, lebih kepada banyak benda yang terlintas di fikiran. Tapi sekarang dah takde mood nak tulis pasal semua benda-benda tu. Semalam pergi Bukit Cerakah dengan family. Takde apa sangat pun situ, kecuali rumah 4 musim yang sekarang tengah musim sejuk. Masuk semalam dah 3 kali pergi. Dua kali pergi dengan housemates. Tapi pergi dengan family jugak paling seronok. Mungkin sebab semalam jalan kaki je dengan adik aku dari tempat tunggu bas sampai rumah 4 musim tu. Tunggu bas macam hampeh lama -___-" 

Ohh ya, ada sekor burung kakak tua ni yang menarik perhatian aku dan adik beradik aku. Dia boleh cakap 'HELLO' dan 'ASSALAMUALAIKUM' dan 'APA KHABAR', boleh joget bila kitorang pasang lagu, terlampau cerdik. Rasa nak bela. 

Lepastu, adik aku belanja mekdi malam tadi. Walaupun aku rasa bersalah, tapi sebab aku jahat aku order paling mahal muahaha. Tenkiu adik. 

Ni adik yang belanja. Yang kiri tu. Kanan tu kakak yang jahat haha. Dan pendek, shit.

Ze family. Sorang gi berak, haha. Tapi bukan aku. Aku ambik gambar =,=

Adik yang berak kekekekeke.

Perempuan malu-malu beruk.

Okdahbaaaaiiii !

5 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

mmg happy dapat Mekdi ^__^

Tiq Hashim said...

kan? lagi2 free pulak tu haha ^_^

Nell said...

jyeahhh adik kamu sangat tinggi, I almost tak kenal haritu. hi syafiq ! ;) hehehehe

Fyfy Liew said...

Adik nmpk mcm abg je. Hahaha. Ingatkan abg haritu. >,<

Tiq Hashim said...

Nell: Haha kan, semorang pun ckp camtu. Lawan tokey punya adik !

Fyfy: itu adik tiq , dia baru habis sekolah. haha tinggi macam galah kan :D