31.10.11

Tempahan Layout dari Hahawawa


Baru siap design template untuk kak Hawa. Beliau housemate saya, and beberapa minggu yang lalu blog beliau dilanda masalah sehingga layout blog beliau hilang semuanya. Jadi kerana tak mahu menghampakan kak Hawa, dan jugak kerana saya suka baca blognya, jadi saya ambil tempahan layout ini dengan senang hati.

Pergilah follow kak Hawa. Adik saya Lily sangat sayang pada kak Hawa. Tiap tiap minggu berkirim salam bagai orang bercinta pula, huehuehue :3 . Klik kat gambar atau nah link.


Lepasni ada lagi satu tempahan layout untuk blogshop. Alhamdulillah ada rezeki sikit bulan ni. Boleh buat bayar bil yang melambak lambak huwuuu.

Anyway people, kalau ada yang nak menempah layout juga, saya ambil RM10 untuk satu layout penuh. Kalau nak sekali dengan header, tambah RM5. Taknak bank-in, hantar sebagai topup pun takpe. 

Sekian terima kasih :)

P/s: Marah betul dengan manusia yang rasa dia je paling betul dalam dunia. Panas panas panassss!

6 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

cantik sangat tiq!

Arina said...

tiqa..wat kt utk blog along leh..blog along buruk sgt2..

Hanis Manis said...

bukan dia patot

"where craps and hyperbola met" ke?

seingat aku, ni tagline hawaawawawawaw. hee.

Tiq Hashim said...

Fiza: Thanks Fiza :D

Arina: Boleh2. Along inbox kat fb lah, sng sikit berurusan hehe.

Hanis: Ha'ah. Tadi dia tak cakap pun. Skrg baru suruh tukar T.T

Hanis Manis said...

craps and HYPERBOLA lah tiq.

kalau hyperbole nnt jd CRAPOLE.

hehehehehehe

Tiq Hashim said...

I know. But Hawa cakap tulis hyperbole je. Kte cuma ikut arahan pelanggan, ehehe :D