26.10.11

11 Things About Me

Tagged by : Fyfy Liew :)

1 . I am ultimately shy in person
2 . I am a neutral person; I usually don't take sides and am not judgemental
3 . My Zodiac is Libra (I think this explains number 2)
4 . I like to try new things
5 . Imma big fan of Angry Birds!
6 . I love instrumental music
7 . I'm a game-addict, and I seriously need one good RPG game now T.T
8 . I love to shop for clothes. Not sure lah if I'm a shopaholic or no hehe
9 . I love to travel. The place I wanna go to most is Japan
10 . I spend aproximately 5 hours on Youtube every normal un-busy day
11 . I spend approximately 12 hours on the internet everyday when I have Unifi. Maybe even more

Now to answer Fyfy's question :D

1 . Korang apa khabar?
Baik baik saja :D

2 . Sihat tak?
Sihat. Cuma sejuk sikit skrg musim hujan.

3 . Apa pandangan korang tentang blog aku?
Comel. Tiq suka blog Fy sebab simple and tak serabut mata memandang. Lgpun sekarang Tiq suka lagu instrumental Utada Hikaru - First Love yang Fy letak kat blog Fy :D

4 . Apa pandangan korang tentang aku?
Baik hati, friendly, suka buat orang gembira dan simple. Seorang gadis yang just nice. Mesti Fy ni seorang kawan yang baik untuk orang2 sekeliling dia.

5 . Korang nak tak datang Sabah?
Mestilah nak! Tak pernah lagi pergi sana. Boleh jumpa Fy kalau pegy sana :D

6 . Apa yang korang nak dari aku?
Hmmm. Taktau lah. Fy dah bagi song dedication haritu untuk birthday Tiq and Tiq rasa itu perkara paling Tiq tak sangka akan dapat dari siapa siapa :)

7 . Korang suka tak baca blog aku?
Suka. Tiq ni tak rajin blogwalking, jadi Tiq suka pergi blogwalking dekat blog yang ada dalam bloglist Tiq je hehehe :P

8 . Korang suka makan apa?
Tiq suka makan sushi.

9 . Aku suka fettucine carbonara. Korang suka tak?
Err... Tiq tak pernah rasa lagilah. Spaghetti carbonara pernah lah makan hehe.

10 . Aku suka minum nescafe. Korang suka tak?
Haa yang tu suka sangat! Tu hot drink favorite Tiq kot :D

11 . Terima kasih kerana sudi jawab tag ni. Lainkali nak jawab tag lagi tak?
Kalau ada kesempatan boleh aje, hehehe :D


Sepatutnya kena tag orang lain untuk buat ni, tapi aku takut takde siapa nak buat. Jadi aku amanahkan jelah pada sesiapa yang baca blog aku ni and yang rasa nak buat benda ni, silalah okay? Lepastu tinggalkan link dekat komen supaya aku boleh jenguk balik kemudian. Bye bye :)

1 comment:

Fyfy Liew c: said...

Thanks love! :) Nanti kalau dtg sabah kita jumpa. nak sgt jumpa tiq. hehehe. :P

Fettucine carbonara tu rasanya lebih kurang sama je dengan spagetti carbonara,jenis mee yg diguna je lain :)

Terharu baca part pandangan tiq tentang fy tu. hekhek! thank you.