25.9.11

Hi Saya Tiq Hashim

Hullo! Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sungguh lama daku tiadaa :D Bahahaha

I'm back peepellzz! Ceh konon je kena hi-jack. Cakap jelah kau sebenarnya tak tahu apa nak buat. Dah tiga minggu sem 3, busy bee I am. Very busy bee. Salahkan ROS report. Terpaksa couple jap dengan ROS selama seminggu, sampai tak tidur malam mengadap muka ROS. Nasib baik esok dah nak break-up ahahah.

I just had some Mars. So I am super duper happyy :D I can stay up late tonight playing Virtual Villagers, AND onlineeeeee. weehoo :D Oh wait, when I said Mars I really meant the Mars chocolate bar, not Bruno Mars :| Kamon lah people.

Oklaa aku memang SUKA orang buat aku macam tak penting dan tak wujud.

Ohbytheway, saya dah ada Twitter :D! Search TiqHashim kalau nak berkenalan beramah mesra. Itu saje, entri tak berfaedah harini maaf.

1 comment:

officialfyfy c: said...

Woah MARS! nak sikit! Fy suka makan chocolate tuh tapi susah nak cari benda tu kat sabah ni. T.T