25.11.11

Five Treasure Island

Sementara masih ada masa lapang ni, update kejap lah kan. Nanti dah start busy balik, apa pun tak dapat. 

Kehidupan sebagai pelajar amat meletihkan. Sekarang lah. Salah sendiri jugak, siapa suruh procrastinate. Tapi kalau tak procrastinate, tak pelajar lah wey hahaha. Tapi procrastinate time tak busy tak menjadi masalah. Masalahnya adalah procrastinate pada waktu yang ada banyaaaaaakkkk gila benda lain nak dibuat. Seperti debat 211 jam. Yes, I am a debater for debat 211 jam yang Fakulti Pendidikan UiTM anjurkan tu. Imagine life. So yummy is life nowadays hahaha.

Tak kelakar okay.

I've been depressed for a bit, but thanks to the friends I have around me, I don't feel it much. In fact, aku hampir tak perasan pun yang aku depressed. Thank you kawan-kawan. Luvyah! Dalam blog je berani luvyah luvyah, kalau depan-depan kurang macho hahahahaha.

Bila Tiq tetiba layan Korea secara obsessive, siap google up profile ahli kumpulan dan mengambil tahu blood type mereka (haha!), itu adalah sungguh aneh. Orang berdarah AB je buat macam tu kehkeh :P Hehe gurau je orang berdarah AB, semua orang pun boleh layan Korea. Cuma, it's aneh for me. Because I never liked K-Pop that much. Itulah sebenarnya petanda-petanda depression Tiq haha. 


Kenalkan FT Island. Inilah obsesi terbaru saya. Gitaris kiri sekali dan drummer mereka tu saya punya. Walaupun diorang muda setahun tapi pedulik lah. Walaupun Hawa cakap saya pedo sebab suka orang muda pedulik laaaaa. Hahahaha. 

Huish, dah tak rasa macam berada di blog sendiri bila post video K-Pop. Dah rasa macam dalam blog chunkachillas.blogspot.com. Aku salah blog ke sebenarnya ni ? hahaha. 

BTW, sila jangan kenalkan group lain-lain kat aku. Aku nak FT Island je. Sebab lagu2 diorang semua pasal break-up and putus cinta and ditinggalkan kekasih kehkeh takdelah just kidding. Oklah bye nak kena pergi berdebat sekarang. Luvyah haha.

3 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

debater hebat ni..tiq ape kos ape kat UiTM?sebab ade kawan dulu debater gak..kos ape ek..lupe lak..hehe..btw,nak tanye..ape name font kat sidebar tiq ni ye..cam cantik!nanti reply kat shout fiza ek..tq tiq..btw,fiza peminat K-Pop ala kadar je..heee

Fyfy Liew said...

Alamak. Terasa lah. Fy darah AB >,< Hahaha. Btw FT ISLAND mmg meletopps! Lagi2 hongki yg super cute tu. Ahaaaaa. :P

wanyhashim said...

huhuhu... kak tiq pun rupa nya suka K-POP gak ke... saya tak caye sbb kak tiq nih kakak sendiri yang selama ni tak minat K-POP....