2.5.12

Saya pengarah muzik video



Cuba lah tengok video ni. Cuti seminggu benda ni yang aku buat. Sebab aku rasa nak jadi pengarah muzik video lah instead of jadi pendidik hahaha. Gurau je. 100% aku lukis guna Paint versi Windows XP punya, tu yang kerekot semacam lukisan. Tapi peduliklah, asalkan dapat luahkan imaginasi aku pada satu medium. Tak tahulah akan datang nak buat lagi macam ni ke tidak. Lebih kurang 32 jam jugaklah kot masa yang diambil untuk melukis dan compile. Aku rasa ni first and the last, sebab aku ni pemalas haha. Kbye.

2 comments:

Fyfy Liew said...

nice one tiq! ^^ kreatif.

Tiq Hashim said...

hehe terima kasih fy :D !