25.6.11

Contest Design T-Shirt Empayar Bintang Tiga

Entri khas: Contest design T-Shirt


Ya, macam yang sedia tertulis dan tersurat, aku join contest design T-Shirt yang dianjurkan oleh blog Empayar Bintang Tiga. Aku memang rajin singgah belog tersebut, sebab ia menarik dan tutorial untuk mengedit belog yang disertakan sangat mudah difahami. 

Tanpa melengahkan masa, kita persilakan design yang pertama. Oh ya, aku ada buat dua design, harap jangan marah lah ya? Hihi. Simple je sebab dah lewat malam ketika aku mula kerja mendesign dan mata pun dah layu. 

 DEPAN

 BELAKANG



Design kedua----->>

 DEPAN

 BELAKANG


Sekian terima kasih ^_^ !